Det tar tid att ha barn

Barn är fantastiska på alla sätt och vis. Men, tyvärr är det så att när man har både ett och tre barn så betyder det att allt man gör blir lite långsammare. Allt från att handla mat, kläder, inredning till att bara sakta ner och ta det lugnt. Ja, här gäller det att finna inre ro och att enkelt hitta små andhål att vila ut på. Men det finns mängder av tips när det kommer till inredning. Håll i hatten för nu kör vi!

Bo snyggt med barn

Barn leker och stojar, men bara för det så kan man se till att ha ett snyggt och vuxet hem. Detta även om man har mängder av färgglada leksaker. Börja med att tänka smart när det kommer till att handla inredning – handla online. Du kan handla online på Hemgallerian.se för att finna bra förvaring där du kan gömma alla leksakerna och även trolla fram dem snabbt. Viktigt att tänka på är att ta hand om hemmet är inte något ytligt. Det är något som speglar oss själva och vår samtid. Och om detta finns det en otroligt spännande artikel i SvD om just vår syn på möbler och inredning:

”Människor fantiserar inte bara om perfekta hem, utan tack vare genomtänkta miljöer förförs vi att konsumera ännu mer, något som de flesta råkat ut för på Ikea. Under årens lopp har lyhörda medarbetare skapat raffinerade iscensättningar och manualer med riktlinjer för var och hur saker ska placeras i varuhuset. Det är förstås ingen tillfällighet att det första vi möts av i entrén är ett berg av gula shoppingpåsar.” (läs mer här)

Så, tänk på barnen att de ska få leka, men tänk även att det ena behöver inte utesluta det andra så ni kan fortfarande bo i ett vuxet hus.