Håll hemmet rent

Att hålla hemmet rent är lättare sagt än gjort när det kommer till att ha småbarn och ett heltidsjobb. Det tar på krafterna och när man väl är hemma så vill man bara ta det lugnt och kunna koppla av med sin familj. Som tur är så finns det professionell städning stockholm som gör att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av ett rent och skinande hem. Ja, till det blir stökigt igen av leksaker och annat. Men, det är och andra sidan så det ska vara när man är en familj och har barn. Dock är det viktigt att du tänker på att hålla det rent och fint så gott det går för att ha en behaglig miljö att vistas i och som är hälsosamt för ditt barn. Detta då ditt barn kryper runt på golvet och stoppar allt den kan komma över i munnen.

Vanligare och vanligare med städhjälp

Om du funderar på att anlita en städfirma så är du inte ensam. Det blir bara vanligare och vanligare och nu när du får RUT-avdrag och med det endast betalar hälften av beloppet så är detta något som lockar fler att använda sig av dessa tjänster.

”Färsk statistik från Skatteverket visar att drygt 283.000 hushåll har nyttjat avdraget för hushållstjänster hittills i år. Förutom städning täcker det bland annat barnpassning och visst trädgårdsarbete. I snitt betalade hushållen drygt 4.000 kronor, efter skatteavdrag.” (läs mer)

Den typiska kunden för ett städföretag är en småbarnsfamilj som behöver avlastning. Men, man kan även se att fler och fler par som jobbar mycket vill nu unna sig att få det städat någon eller några gånger i månaden. Detta kan vara istället för att gå ut på restaurang eller hoppa över en shoppingrunda. För visst är det viktigare att ha rent och fint hemma. Annars spelar det inte så stor roll vad vi köper eller vad vi har ätit för god mat.