Renovera med små barn

Innan man börjat renovera så tänker man mycket på resultatet och hur fint det kommer att bli. Det här med att det kommer ta tid och pengar är något som inte får plats i tankarna. Man tänker inte heller på hur barnen känner inför en renovering. Att tänka på barnen och hur dem mår är nog det viktigaste och något man under vägens gång alltid måste ha i åtanke. Beroende på hur små barn ni har gäller det att lägga upp både en bra och stabil plan, men även göra barnet eller barnen införstådda med vad det är som försegårs.

Anlita byggstädning

Det finns massor ni kan göra för att renovera huset och även tänka på barnen. Dels tänka på att få bort allt skräp och material som ska kastas så snabbt som möjligt för att underlätta framkomlighet. Genom att anlita byggstädning så känns det även mycket enklare för hela familjen och om det är en stor renovation så känns det mer som vardagen genom att man städar ordning och får bort det som inte ska finnas där. Glöm inte heller att det är skillnad på en vuxen som biter ihop och på hur ett barn ser på världen, så tänk alltid på att sätta familjen först. När det råder renoveringshets i landet är det bra att lyssna på dem som varit inne i svängen och ta till sig vad de säger.

”Dessutom ser det så otroligt lätt ut i tidningar och tv-program. Folk förstår inte hur mycket tid det tar. Och så blir det mer och mer: jag har jobbat i byggvaruhandeln och sett kunder som bara inte kan sluta renovera. De glasar in verandan och inser efteråt att de behöver bygga en altan för att sitta ute…” (läs mer)